Reload
FL1000 2008
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 12:30
Siste oppdatering: 17. mars 2008
20. januar 18:10
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 11:   Karasjok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 85 Stein Håvard Fjestad 13/3 11:17 13/3 18:59 7h 42min 11,0 11
2 97 Harald Tunheim 13/3 11:32 13/3 19:03 7h 31min 11,3 11
3 90 Trond Ørslien 13/3 11:39 13/3 19:12 7h 33min 11,3 8
4 78 Arne Karlstrøm 13/3 17:19 14/3 01:28 8h 09min 10,4 8
5 82 Tore Bergby 13/3 17:57 14/3 01:43 7h 46min 10,9 9
6 99 Aki Holck 13/3 18:40 14/3 03:22 8h 42min 9,8 9
7 70 Nina Skramstad 13/3 18:47 14/3 04:03 9h 16min 9,2 11
8 75 Petter Swift 13/3 20:07 14/3 05:08 9h 01min 9,4 10
9 74 Kjell Brennodden 13/3 19:18 14/3 05:09 9h 51min 8,6 10
10 77 Ralph Johannessen 13/3 20:25 14/3 05:31 9h 06min 9,3 6
11 71 Roger Dahl 13/3 21:56 14/3 07:10 9h 14min 9,2 8
12 91 Tom Frode Johansen 13/3 22:44 14/3 07:50 9h 06min 9,3 8
13 89 Jo Are Brennodden 14/3 05:53 14/3 14:22 8h 29min 10,0 9
14 93 Bjørnar Hansen Østigård 14/3 07:00 14/3 14:30 7h 30min 11,3 8
15 94 Jon Flaa 14/3 06:26 14/3 15:09 8h 43min 9,8 8
16 81 Tove Sørensen 14/3 10:01 14/3 18:33 8h 32min 10,0 9
17 80 Tore Albrigtsen 14/3 10:01 14/3 18:34 8h 33min 9,9 8
18 76 Stein Johnsen 14/3 09:38 14/3 18:38 9h 00min 9,4 9
19 83 Dag Torulf Olsen 14/3 16:58 15/3 04:05 11h 07min 7,6 6
20 103 Jan Kvilvang 14/3 18:19 15/3 04:45 10h 26min 8,1 8
21 86 Alf-Einar Hernes 14/3 17:42 15/3 05:15 11h 33min 7,4 8
22 100 Kristine Jerijærvi 15/3 00:03 15/3 09:26 9h 23min 9,1 8
23 98 Kenneth Gjemmestad 15/3 09:07 15/3 18:27 9h 20min 9,1 9

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 72 km
3 Levajok 88 km
4 Skippagurra 110 km
5 Neiden 94 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 55 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Alta S 53 km