Reload
FL1000 2008
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 12:30
Siste oppdatering: 17. mars 2008
22. januar 05:37
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 10:   Levajok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 97 Harald Tunheim 13/3 00:49 13/3 07:14 6h 25min 8,6 11
2 90 Trond Ørslien 13/3 02:56 13/3 08:54 5h 58min 9,2 9
3 85 Stein Håvard Fjestad 13/3 03:53 13/3 11:10 7h 17min 7,6 11
4 82 Tore Bergby 13/3 08:32 13/3 13:34 5h 02min 10,9 10
5 70 Nina Skramstad 13/3 08:06 13/3 13:42 5h 36min 9,8 11
6 99 Aki Holck 13/3 08:39 13/3 14:03 5h 24min 10,2 10
7 71 Roger Dahl 13/3 07:57 13/3 14:07 6h 10min 8,9 8
8 74 Kjell Brennodden 13/3 08:35 13/3 14:28 5h 53min 9,3 10
9 77 Ralph Johannessen 13/3 08:42 13/3 14:59 6h 17min 8,8 6
10 75 Petter Swift 13/3 11:56 13/3 17:15 5h 19min 10,3 11
10 78 Arne Karlstrøm 13/3 11:58 13/3 17:15 5h 17min 10,4 8
12 91 Tom Frode Johansen 13/3 13:22 13/3 19:25 6h 03min 9,1 9
13 89 Jo Are Brennodden 13/3 14:54 13/3 22:02 7h 08min 7,7 9
14 94 Jon Flaa 13/3 17:01 13/3 23:28 6h 27min 8,5 8
15 93 Bjørnar Hansen Østigård 13/3 20:00 14/3 01:19 5h 19min 10,3 8
16 76 Stein Johnsen 13/3 20:59 14/3 03:04 6h 05min 9,0 9
17 81 Tove Sørensen 13/3 21:06 14/3 03:34 6h 28min 8,5 9
18 80 Tore Albrigtsen 13/3 21:07 14/3 03:35 6h 28min 8,5 8
19 83 Dag Torulf Olsen 14/3 06:49 14/3 13:30 6h 41min 8,2 6
20 86 Alf-Einar Hernes 14/3 06:12 14/3 13:45 7h 33min 7,3 11
21 103 Jan Kvilvang 14/3 09:56 14/3 15:05 5h 09min 10,7 9
22 88 Mats Pettersson 14/3 09:33 14/3 16:00 6h 27min 8,5 9
23 100 Kristine Jerijærvi 14/3 11:30 14/3 17:42 6h 12min 8,9 8
24 98 Kenneth Gjemmestad 14/3 11:50 14/3 17:46 5h 56min 9,3 9

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 72 km
3 Levajok 88 km
4 Skippagurra 110 km
5 Neiden 94 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 55 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Alta S 53 km