Reload
FL1000 2005
Starttidspunkt: lørdag 5. mars 12:00
Siste oppdatering: 13. mars 2005
20. januar 19:50
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 9:   Sirbma

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 22 Roger Dahl 9/3 13:27 9/3 20:13 6h 46min 10,3 10
2 12 Harald Tunheim 9/3 14:30 9/3 21:04 6h 34min 10,7 9
3 3 Tore Bergby 9/3 16:33 9/3 23:00 6h 27min 10,9 11
4 13 Petter Jahnsen 9/3 16:49 9/3 23:43 6h 54min 10,1 10
5 15 Kjell Brennodden 9/3 18:07 10/3 01:38 7h 31min 9,3 11
6 7 Hans Petter Dalby 9/3 19:10 10/3 01:46 6h 36min 10,6 9
7 27 May-Conny Johansen 9/3 19:09 10/3 02:02 6h 53min 10,2 9
8 2 Eirik Nilsen 9/3 19:54 10/3 02:38 6h 44min 10,4 10
9 4 Are Baker 9/3 20:49 10/3 03:52 7h 03min 9,9 10
10 11 Arne Karlstrøm 9/3 21:16 10/3 04:04 6h 48min 10,3 7
11 17 Jan Bjerkeli 9/3 21:21 10/3 05:11 7h 50min 8,9 11
12 5 Tore Albrigtsen 9/3 22:21 10/3 05:26 7h 05min 9,9 12
12 10 Tove Sørensen 9/3 22:24 10/3 05:26 7h 02min 10,0 9
14 26 Tom Frode Johansen 9/3 23:01 10/3 06:04 7h 03min 9,9 7
15 6 Ralph Johannessen 9/3 20:27 10/3 06:09 9h 42min 7,2 8
16 29 Thomas Rosencrantz 10/3 05:46 10/3 13:21 7h 35min 9,2 8
17 1 Bernhard Schuchert 10/3 06:53 10/3 13:37 6h 44min 10,4 11
18 24 Miquel-Angel Martinez 10/3 11:28 10/3 19:43 8h 15min 8,5 11
19 28 Karl Petter Beldo 10/3 16:10 11/3 00:45 8h 35min 8,2 7
20 16 Espen Prestbakmo 10/3 18:06 11/3 00:47 6h 41min 10,5 10
21 14 Jan Vidar Dahle 10/3 18:11 11/3 00:55 6h 44min 10,4 10
22 9 Janne Søreide 10/3 18:16 11/3 01:04 6h 48min 10,3 10
23 20 Stein Jonny Andreassen 10/3 21:53 11/3 06:18 8h 25min 8,3 7
24 19 Arne Oddvar Nilsen 10/3 20:46 11/3 10:05 13h 19min 5,3 9

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 60 km
3 Levajok 88 km
4 Skippagurra 110 km
5 Neiden 94 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 55 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Strand Camping 44 km