Reload
FL1000 2005
Starttidspunkt: lørdag 5. mars 12:00
Siste oppdatering: 13. mars 2005
17. januar 07:47
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 8:   Varangerbotn

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 22 Roger Dahl 9/3 02:07 9/3 09:10 7h 03min 12,5 11
2 12 Harald Tunheim 9/3 02:58 9/3 09:43 6h 45min 13,0 10
3 3 Tore Bergby 9/3 05:15 9/3 11:59 6h 44min 13,1 11
4 15 Kjell Brennodden 9/3 05:34 9/3 12:45 7h 11min 12,3 12
5 4 Are Baker 9/3 05:45 9/3 13:05 7h 20min 12,0 12
6 13 Petter Jahnsen 9/3 06:49 9/3 13:15 6h 26min 13,7 10
7 6 Ralph Johannessen 9/3 06:48 9/3 14:07 7h 19min 12,0 9
8 2 Eirik Nilsen 9/3 07:03 9/3 14:10 7h 07min 12,4 10
9 7 Hans Petter Dalby 9/3 07:58 9/3 14:18 6h 20min 13,9 9
10 27 May-Conny Johansen 9/3 07:57 9/3 14:28 6h 31min 13,5 9
11 11 Arne Karlstrøm 9/3 09:56 9/3 16:40 6h 44min 13,1 8
12 26 Tom Frode Johansen 9/3 09:59 9/3 17:17 7h 18min 12,1 8
13 5 Tore Albrigtsen 9/3 10:07 9/3 17:20 7h 13min 12,2 12
13 10 Tove Sørensen 9/3 10:07 9/3 17:20 7h 13min 12,2 10
15 17 Jan Bjerkeli 9/3 12:45 9/3 19:35 6h 50min 12,9 12
16 1 Bernhard Schuchert 9/3 15:01 9/3 21:53 6h 52min 12,8 11
17 29 Thomas Rosencrantz 9/3 14:25 9/3 22:21 7h 56min 11,1 9
18 24 Miquel-Angel Martinez 9/3 22:09 10/3 05:39 7h 30min 11,7 11
19 28 Karl Petter Beldo 9/3 23:48 10/3 07:23 7h 35min 11,6 8
20 16 Espen Prestbakmo 10/3 03:48 10/3 10:09 6h 21min 13,9 10
21 14 Jan Vidar Dahle 10/3 04:28 10/3 10:43 6h 15min 14,1 11
22 19 Arne Oddvar Nilsen 10/3 02:17 10/3 11:23 9h 06min 9,7 10
23 9 Janne Søreide 10/3 04:30 10/3 11:38 7h 08min 12,3 10
24 20 Stein Jonny Andreassen 10/3 04:06 10/3 12:39 8h 33min 10,3 10

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 60 km
3 Levajok 88 km
4 Skippagurra 110 km
5 Neiden 94 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 55 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Strand Camping 44 km