Reload
FL500 2003
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 00:00
Siste oppdatering: 15. mars 2003
18. januar 02:54
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 5:   Suosjavri

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 2 Dag Torulf Olsen 9/3 16:45 10/3 00:37 7h 52min 10,6 8
2 4 Bjørnar Hansen Østigård 9/3 17:09 10/3 00:39 7h 30min 11,1 8
3 18 Stein Rones 9/3 18:41 10/3 02:43 8h 02min 10,3 6
4 17 Svein Sødahl Kvam 9/3 20:26 10/3 04:50 8h 24min 9,9 7
5 14 Markus Kyrre Leistad 9/3 18:44 10/3 05:07 10h 23min 8,0 8
6 5 Stein Johnsen 9/3 20:36 10/3 05:30 8h 54min 9,3 6
7 6 Tina Dahl 10/3 04:30 10/3 13:05 8h 35min 9,7 7
8 19 Katy Meier 10/3 06:26 10/3 13:30 7h 04min 11,7 6
9 7 Anne Beate Tunheim 10/3 08:36 10/3 14:50 6h 14min 13,3 7
10 20 Ida Karlstrøm 10/3 08:36 10/3 16:51 8h 15min 10,1 6
11 23 John Øivind Selmer 10/3 08:54 10/3 16:55 8h 01min 10,4 8
12 8 Janne Søreide 10/3 08:11 10/3 17:32 9h 21min 8,9 8
13 9 Wenche Offerdal 10/3 08:34 10/3 17:35 9h 01min 9,2 8
14 1 Alf-Einar Hernes 10/3 08:54 10/3 17:48 8h 54min 9,3 8
15 12 Bjørn Kvammen 10/3 13:27 10/3 22:04 8h 37min 9,6 7
16 15 Jan Gunnar Vian 10/3 12:08 10/3 23:02 10h 54min 7,6 7
17 22 Daniel Juillaguet 10/3 17:45 11/3 04:48 11h 03min 7,5 7
18 16 Gerhard Hirz 11/3 07:15 11/3 16:09 8h 54min 9,3 6
19 13 Bjørn Utstøl 11/3 07:15 11/3 16:25 9h 10min 9,1 6
19 21 Miquel-Angel Martinez 11/3 07:15 11/3 16:25 9h 10min 9,1 5
21 11 Torsten Kohnert 11/3 07:15 11/3 16:26 9h 11min 9,0 8

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 60 km
3 Levajok 88 km
4 Karasjok 85 km
5 Suosjavri 83 km
6 Jotka 60 km
7 Strand Camping 44 km