Finnmarksløpet

Webshop

Rett fra mål i Alta til FL-1000 i Kirkenes

Skrevet av: Anders Abrahamsen
Dato: 14.03.2017 09:42

Maria Hernetkoski hadde knapt rukket å krysse mållinjen i Alta, før hun vendte blikket mot Kirkenes, hvor samboer Kristian Walseth befinner seg midtveis i sitt FL-1000-løp.

Etter 550 kilometer med mye sparking og springing var det en sliten Maria Hernetkoski som ankom Alta sentrum tirsdag klokken 08:21.

Sist hun deltok i Finnmarksløpet fikk hun en 17. plass, og denne gangen ble det en sterk 7. plass for den spreke jenta fra Mathisdalen.


Vil til Kirkenes

Det var en tydelig sliten kjører som kom inn. Likevel var det én ting som stod i hodet på Maria. ”Hvordan kan jeg komme meg til Kirkenes?” Hun er samboer med Kristian Walseth, som akkurat nå kjemper i toppen av FL-1000. - Jeg har lyst å komme meg til Kirkenes å være handler for Kristian.

Med telefonen mot øret samtidig som hundene ble tatt vare på, var organiseringen i gang. - Hvor lenge er Kristian i Kirkenes? Og når går neste fly?

Konklusjonen var at melkeruta rundt hele Troms og Finnmark var eneste alternativ. - Det går bra, jeg sover hvor som helst akkurat nå, sa Maria med et smil om munnen.

Har du skyss?
Likevel hadde det beste vært om noen skal kjøre til Kirkenes, og Maria kunne sittet på. Akkurat nå er det ikke forsvarlig å kjøre selv.

Vet du om noen som skal kjøre til Kirkenes i løpet av dagen? Ta kontakt.

 

Partnere