Finnmarksløpet

Webshop

Dobbeltvinneren måtte sitte i sleden

Skrevet av: Elisabeth Bergquist
Dato: 10.03.2017 13:49

Den dobbelte vinneren av Finnmarksløpet FL-1000 Sigrid Ekran har skadet kneet og fikk i år sitte på med Jo Are Brennodden da showstarten gikk av stabelen.

PASSASJER: Sigrid Ekran sitter på med Jo Are Brennodden under showstarten for årets Finnmarksløp. (Foto: Ida-Helene Sivertsen)

Det har lenge vært klart at samboer Erlend Johannessen skulle kjøre Ekrans hunder i årets Finnmarksløp, etter at Ekran skadet kneet sitt i et uhell på sleden 19. januar i år. I år måtte hun derfor nøye seg med å kjøre gjennom Markedsgata sittende på sleden til Jo Are Brennodden fra Folldal.

FRA FOTBALL TIL HUNDER: Morten Gamst Pedersen fikk skyss med fjorårets vinner av FL-1000 Petter Karlsson. (Foto: Elisabeth Bergquist)

Ekran var ikke den eneste kjendisen som var med på showstarten. KrF-leder Knut Arild Hareide og fotballspiller Morten Gamst Pedersen var også blant de mange heldige som fikk sitte på en FL-1000-kjører gjennom den sju kilometer lange showløypa.

FRA STORTINGET TIL SPORET: Knut Arild Hareide lot til å kose seg i sleden hos Arne Karlstrøm. (Foto: Elisabeth Bergquist)


Arne Karlstrøm, som selv representerer AP, hadde planen klar før de kjørte ut: "Jeg kommer ikke tilbake med ham før jeg har vridd ham litt mer over til venstre!"

Partnere