Finnmarksløpet

Webshop

Ordfører Laila Davidsen i Alta: Vi er veldig stolte !

Skrevet av: Tor Mikkelsen
Dato: 15.03.2012 10:40

Denne uka har Laila Davidsen  fått mange og gode opplevelser som ordfører i Alta, vertskapsbyen for Finnmarksløpet. Hva har gjort størst inntrykk?

- Folkefesten, alle de engasjerte menneskene, kjørernes humør etter så mange timer ute i løypa.....Hun er helt klar på at løpet har stor betydning for Alta kommune. Det kommer mye folk hit og seertallene på NRK gjør at nesten hele Norge får et positivt inntrykk av byen og fylket. Det setter hele Finnmark på kartet.

I fortsettelsen ønsker kommunen å være en del av dette, primært ved å bidra med tilrettelegging. Alta kommune vil være veldig lydhør for ønsker fra Finnmarksløpet og satser på at man fra løpets side opplever kommunen som en som spiller på lag. Laila Davidsen er imponert over utviklingen i størrelse, profesjonaliteten og den gjennomførte kvaliteten i arrangementet. Ingen vet hvor dette vil ende og utviklingen peker bare oppover. 

Til nå har Laila Davidsen bare vært passasjer på hundespann, men tar gjerne utfordringen hvis det blir mulig å få prøve seg å kjøre eget spann. Fra Finnmarksløpets side vet vi at dette er risikofylt, man kan bli avhengig. For noen er dette genetisk betinget, mens andre bare blir smittet. Da lar det seg ikke kurere. Vi ser fram til at Laila Davidsen melder seg på som deltaker i Finnmarksløpet, men foreløpig er vi veldig fornøyd med ordfører og kommune som en god dansepartner.

 

Ordfører og pressesenterets leder i inngrep før målgang FL-500

Foto: Geir Stian Altmann Larsen

Partnere